Sponsoren

Partners van Optocht kindercarnaval IJsselstein

Wij zijn onze partners onwijs dankbaar voor de financiële en materiële steun! Zonder deze samenwerking zou het nagenoeg onmogelijk zijn de optocht kindercarnaval in 2020 weer nieuw leven in te blazen. Hieronder vindt u onze partners en hun organisaties.

Plus IJsselstein

Deze supermarkt heeft eigenlijk geen introductie nodig. Jaap en Dennis Schimmel steunen O.K.IJ. financieel en tevens het initiatief van de stichting.

www.plus.nl

Partyshop/Berkulo

De Partyshop/Berkulo dienstverlening draagt zorg voor verkeersregelaars, de muziekinstallatie, een podium en diverse benodigdheden.

www.berkulo.nl

2BeFresh

2BeFresh is een internetbureau voor het MKB en verzorgt de online zaken voor onze stichting waaronder een website en content creatie.

www.2befresh.nl

SecurityXpert B.V.

SecurityXpert uit IJsselstein biedt verschillende oplossingen in de beveiligingsbranche. Voor onze stichting stellen zij 2 beveiligers ter beschikking.

www.securityxpert.nl

Berko

Berko verzorgt reguliere en specialistische schoonmaakdiensten in de regio Utrecht en sponsort onze stichting financieel.

www.berkoschoonmaak.nl

Tradities in stand houden!

Stichting Optocht Kindercarnaval IJsselstein (O.K.IJ.) blaast nieuw leven in de kindercarnavalsoptocht in IJsselstein, zoals dat vroeger gebruikelijk was. Haar doel is op vrijdag 21 februari 2020 alle scholen in IJsselstein mee te laten lopen in de carnavalsoptocht in IJsselstein. De kinderen en de ouders worden hiervoor uitgenodigd.

Samen met onze partners voor 2020 staan wij sterk! Bent u ook ondernemer uit IJsselstein en staat u achter dit initiatief? Wij blijven altijd opzoek naar enthousiaste partners om de carnavalsoptocht nieuw leven in te blazen en te behouden. Kom in contact via onze contactpagina door op onderstaande knop te drukken.